Contact


The Wine House bevindt zich op een unieke locatie in Den Haag met een robuuste, chique en internationale allure. Je bent van harte welkom in de nieuwste hotspot van Den Haag/Kijkduin!

CONTACT

TELEFOONNUMMER                 EMAIL ADRES
070 205 10 23                               Info@the-winehouse.nl  

 

PLAN ROUTE

Deltapromenade 304       
2554 GW Den Haag

OPENINGSTIJDEN

KEUKEN                                        BAR
Maandag t/m zondag                Maandag t/m zondag
12:00 uur tot 22:00 uur                12:00 uur tot 01:00 uur

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Iedere dag van 12:00 uur tot 22:00 uur. 

PARKEREN

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage direct gelegen onder The Wine House. Tevens kun je ook gratis parkeren in de wijk rondom Kijkduin.

 

MET HET OPENBAAR VERVOER

Met het OV vanuit Den Haag Centraal | Neem Stadsbus 24 richting               Den Haag - Kijkduin. Uitstappen bij halte Den haag - Kijkduin Strand. |        Tram 2 richting Den Haag-Kraayenstein uitstappen bij halte Buitentuinen en overstappen op bus 26 naar Den Haag - Kijkduin. Uitstappen bij halte Den Haag - Kijkduin Strand.Concept


Robuust, chique en internationaal. Voeg deze woorden samen en je krijgt The Wine House.
Een trendy en uniek concept dat bestaat uit een Wine Bar, een proeflokaal en aansluitend een wijnwinkel.

 

The Wine House biedt een dynamische en levendige ervaring voor jong en oud. De mix van een indrukwekkende menukaart, uiterst hoge kwaliteit en een intieme sfeer zorgt voor een unieke ervaring in plaats van een 'simpele' avond uit.
Het concept richt zich dan ook op de doelgroep die lekker wil genieten van heerlijke wijnen met de perfecte gerechten ernaast.


Maar ook voor wijnproeverijen, private dining en evenementen kan je bij ons terecht. Hierbij nemen we je mee in onze wijnwereld en laten we je met veel liefde alle mogelijke wijn en spijzen proeven.

 

Dankzij dit unieke en veelzijdige concept onderscheidt The Wine House zich van alle andere horeca concepten. Het concept spreekt een brede
nationale- en internationale markt aan en wij proberen hiermee de drempel voor onze gasten zo laag mogelijk te houden, maar hen uiteraard wel een culinaire beleving ten top te geven.

The Wine House is zeven dagen per week geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en dus toegankelijk voor alleen een drankje, hapje of echt een avondje uit. 

 

Drink je tijdens je avondje uit in onze Wine bar of proeflokaal de lekkerste wijn die je ooit hebt gedronken? Dan kan je door middel van onze wijnwinkel je lievelingswijntje mee naar huis nemen zodat je er op een ander moment nogmaals van kan genieten. Top toch? Alle wijnen zijn uiteraard ook online te bestellen via onze website.  

 

 Op onze wijnkaart zijn zowel wijnen van de oude wereld als de wijnen van de nieuwe wereld te vinden. Met uiteraard een brede selectie wijnen vanaf de instap tot de Grand Cru’s.

Verder baseren wij onze gerechten op onze wijn-spijs combinaties. Dit presenteren wij zowel volgens het 'shared dining’-principe, als ieder zijn eigen gerecht.

 

The Wine House is een Wine Bar waarbij service, kwaliteit en gezelligheid centraal staat, de lichten gedimd worden en de muziek
als kers op de taart over je heen spoelt.

 

The Wine House